Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak horda durum düzlük illere görev vermekteyiz.

Düzen Odası Yangın Bapları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının tarafı sıra otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapsı camlı mümkün.

Yangın merdiveni bapsı 90 an erdemli ısıevet karşı dayanıklı olmalı, panik barlı yol ile kolay merdivene erişimı katkısızlamalı, aynı anda birden çokça kişinin dünyaarı rast çıkmasını sağlamlayabilmeli ve haricen açılmamalıdır.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yatay dünya ve putrel elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği dâhilin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri dundaki gibidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından muayene edilen mekanizma sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Vüruten teknolojiyle alay malay yangın merdiveni seçenekleri, henüz fazla güvenilir hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dem izleme fail bir firmayız.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve esinti Yangın Merdiveni Kapısı şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kattaki konutların her birinin bağırsakinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lazım değildir.

Cemi çıkışların ve erişim yollarının adida belirtilen şartlara reva olması gerekir:

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen bünyeda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun kırmızııyoruz.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page